41. konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, Izzivi družbe za priložnosti organizacij | 23. - 25. marec 2022

Meritve za zeleni prehod (posebna sekcija)
četrtek, 24. marca 2022, od 9. do 13. ure.Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje in Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede vas vabita na dogodek »Meritve za zeleni prehod«.

Dogodek je namenjen vsem, ki delujejo na področju meritev, standardov in kontrole ter tudi tistim, ki tovrstna znanja prenašate na dijake in študente.

Udeležba na dogodku »Meritve za zeleni prehod« je brezplačna.

Program dogodka bo objavljen tudi na spletni strani: https://konferenca.fov.um.si/meritve/.Prijava na sekcijio

Osebni podatkiObvezna polja so oznacena z zvezdico *
Naziv
Ime *
Priimek *
Organizacija *
Delovno mesto
Naslov *
Kraj *
Poštna številka *
Telefon *
E-pošta *

Udeležba na kosilu*
Strošek kosila krije vsak udeleženec sam, plačilo bo možno v hotelski restavraciji (cena 20€/osebo).
__________________________________________________________________________________________

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Soglasje za zbiranje in objavo kontaktnih podatkov in fotografij

Vaši osebni podatki se bodo varovali v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1).

Seznanjen(a) sem, da:
- lahko zahtevam vpogled in popravek, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Univerze v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj;
- lahko vložim pritožbo pri nadzornem organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov;
- je Pooblaščena oseba za varstvo podatkov upravljavca: Doc. dr. Miha Dvojmoč, Fakulteta za varnostne vede, Univerze v Mariboru, Kotnikova 8, 1000 Ljubljana, dpo@um.si.

S prijavo na posebno sekcijo in spodaj navedeno izjavo soglašam, da Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje:


S potrditvijo soglasja izjavljam, da sem starejši(a) od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne.